Αγαπητή-τέ εν Χριστώ αδελφή-έ επισκέπτρια-πτη χαίρε εν Κυρίω πάντοτε χαίρε!!! Η ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ σου εύχετε ένα ευλαβές και κατανυκτικό παρών στον χώρο της!!!

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

Ο Γέροντας πάντοτε συνιστούσε στους ανθρώπους, ανάλογα και με την πνευματική τους πορεία, τη συχνότατη μετοχή στη Θεία Ευχαριστία. Η ανάλογη προετοιμασία (εξομολόγηση, μετάνοια, νηστεία, ταπείνωση) ήταν απαραίτητη. Και μας βοηθούσε να καταλάβουμε ότι όσο πληρέστερη είναι η ψυχική μας προετοιμασία, τόσο και αισθανόμαστε την επαύξηση της αμαρτωλότητός μας. Ποτέ ο άνθρωπος δεν εμπιστεύεται στις δυνάμεις του, αλλά στο έλεος και την ευσπλαχνία του Χριστού. Αυτό το δρόμο προς αγιασμό εμφυσούσε ο Γέροντας στις ψυχές των ανθρώπων.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις και τα σχόλια που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται δεν απηχούν απαραίτητα και τις θέσεις της ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ.Βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ:

Page Rank Check
††† ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ †††


Ιερός Ναός Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Δημητρίου Μεγαλομάρτυρα καὶ Μυροβλύτη, στην πόλη Aachen Γερμανίας (Jesuitenstr. 6, 52062 Aachen) Ο Ναός μας είναι υπό αγιογράφηση, όπως βλέπετε στο slideshow έχει τελειώσει το Ιερό Βήμα και συνεχίζουμε στον κυρίως Ναό με την αγάπη και τις άοκνες προσπάθειες του χριστεπώνυμου πλήθους της ενορίας μας, την δική σας αγάπη και προσευχές όλων ανεξαιρέτως γνωστών κι άγνωστων εν Χριστώ αδελφών μας και φυσικά με την αγάπη και την διεύθυνση του Θεοφιλέστατου Ἐπίσκοπου Λεύκης κ. Εὐμένιου. Για τον Έρανο μας, και όχι μόνο, ενημερωθείτε στον τηλ. αριθμό 0049-241-28572 ή χρησιμοποιείστε τον παρών ιστοχώρο.