Αγαπητή-τέ εν Χριστώ αδελφή-έ επισκέπτρια-πτη χαίρε εν Κυρίω πάντοτε χαίρε!!! Η ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ σου εύχετε ένα ευλαβές και κατανυκτικό παρών στον χώρο της!!!

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

EΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο Γ. ΜΩΥΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Στο νοσοκομείο ''Αγιος Λουκάς'' στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο λόγιος γέροντας του Αγίου Ορους, μοναχός Μωυσής, σύμφωνα με πληροφορίες του e-press-room.blogspot.gr.

Ο 62χρονος Αγιορείτης αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με το συκώτι, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχεση αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε δραματικά με αποτέλεσμα εδώ και λίγες ώρες να βρίσκεται σε κώμα.

Σημ. ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ: Οι προσευχές μας και οι καρδιές μας είναι κοντά σου αγαπημένε γέροντα. Ο Κύριος και η Κυρία Θεοτόκος ας είναι συνοδοί σου σε αυτήν την περιπέτεια υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις και τα σχόλια που φιλοξενούνται ή αναδημοσιεύονται δεν απηχούν απαραίτητα και τις θέσεις της ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ.Βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ:

Page Rank Check
††† ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ †††


Ιερός Ναός Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Δημητρίου Μεγαλομάρτυρα καὶ Μυροβλύτη, στην πόλη Aachen Γερμανίας (Jesuitenstr. 6, 52062 Aachen) Ο Ναός μας είναι υπό αγιογράφηση, όπως βλέπετε στο slideshow έχει τελειώσει το Ιερό Βήμα και συνεχίζουμε στον κυρίως Ναό με την αγάπη και τις άοκνες προσπάθειες του χριστεπώνυμου πλήθους της ενορίας μας, την δική σας αγάπη και προσευχές όλων ανεξαιρέτως γνωστών κι άγνωστων εν Χριστώ αδελφών μας και φυσικά με την αγάπη και την διεύθυνση του Θεοφιλέστατου Ἐπίσκοπου Λεύκης κ. Εὐμένιου. Για τον Έρανο μας, και όχι μόνο, ενημερωθείτε στον τηλ. αριθμό 0049-241-28572 ή χρησιμοποιείστε τον παρών ιστοχώρο.